Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s1.WorldCraft [MIX]FB-RP-SV | [24/7] | Fajne Pluginy | Miła administracja | ZAPRASZAMY NA SERWER

AxilaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

1.To dlaczego pisałeś mi co innego ?

2.Serwer bielaczka dzięki tobie stał się 'plagiatem' .

3.Gdy bielaczka nie bylo na serwie tez mnie banowales .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

@up

@up

Juz powiedzialem nie wpieprzaj sie w nie swoje sprawy , a nazwa byla zawsze moja oraz forum, wiec jeszcze raz mowie nie wtracaj sie gowniarzu bo masz za ledwie 11 lat

diybk6.png

Opublikowano

Moge wiedzieć,z jakiej racji dostałem bana na IP?Nick ingame Diamentowy.

Ponieważ wyzywałeś administracje na drugim nicku a jak dajemy na jeden nick bana na ip dostajesz na oby dwa konta

diybk6.png

Opublikowano

Słuchaj nie było tak jak nie wiesz to sie nie wpieprzaj ja wykonywalem polecenia bielaczka i to nie przez mnie adma straciles tylko przez bielaczka a Mcity i mcity to jedno i to samo oby dwie sa moje nazwy

Nazwy nie są twoje , więc zamknij morde cioto . A mapa jest do kitu jak Ty i ten serwer to jedna wielka kicha , a TeamSpeakUser ma racje a dotego jesteś pedałem i chuj ci w cyce.

Opublikowano

Fajnie sie gra tylko, że jeden GameMaster dedl wylecialy mu diaxy itd podlecial zabil mnie zamiast zapytac czy cos zlapalem... i jeszcze wulgaryzmy.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Pozdrawiam pojebany server ^^.6 GM,3 zabijaja bez powódu,a 2 kicka dla zabawy.Na dodatek posiadanie diaxów w większej ilosci jest automatycznie uważane za karalne,i banowane ^^.No,ale cóż nikogo nie ciekawi skąd je mam.Rozdałem 100 milionów,server dziadowy.

Diamentowy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up7

Co też miałeś jedenaście lat ... ja teraz mam było ci miło jak ci dokuczali ? Ja tylko sie bronie przed innymi a nie jak ty i mówie to co wiem i to co sądze .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Nie polecam server na 1 gracza przepada 5 Adminow z czego kazdy gra a nie poprawia bledow na serverze kazdy sobie lata, rozdaja diaxy

katarinasignaturebypeve.png

Win 100 Done

Win 200 Done

Win 500 Done

Win 1000 Done

Win 1500

Win 2000

Win 3000

Win 5000

Win 10000

Win 20000

Win 50000

Opublikowano

Zbudowaliśmy Tartak dzięki czemu będziecie łatwiej zdobywać surowce

Nie polecam server na 1 gracza przepada 5 Adminow z czego kazdy gra a nie poprawia bledow na serverze kazdy sobie lata, rozdaja diaxy

Nikt nie rozdaje diaxow nawet jak by rozdawal to by dostal perma podaj nicki kto to wtedy bany poleca

diybk6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...